Adviezen op maat.

Wat houdt ‘bouwbegeleiding’ in?

Bouwbegeleiding is ontstaan door de wanprestaties van sommige aannemersbedrijven. Een bouwbegeleider is iemand die de belangen van een particulier durende een bouwproject beschermd.

Dit kan hij of zij doen omdat degene vaak veel ervaring heeft met bouwprojecten. En bovendien weet hoe er het best gecommuniceerd kan worden met de mensen die de klus uitvoeren. Een bouwbegeleider onderhoudt het contact tussen de verschillende bouwbedrijven en de particulier.

Vaak zijn er verschillende partijen betrokken bij een bouwproject, denk aan een timmerbedrijf, aannemer, loodgieter, dakdekker enzovoort.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u adviseren op het gebied van projectontwikkeling, bouwbegeleiding en (ver) bouwadvies. De dienstverlening is gericht op alle vastgoedeigenaren, zoals particulieren, woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen en bedrijven. Onze expertise ligt in alle fasen van het bouwproces. Van ontwerpfase tot uitvoering en oplevering. 

Heeft u al een goedgekeurd plan en bent u op zoek naar een aannemer? Wij kunnen samen met u een aannemer contracteren. Hierbij beoordelen wij de offerte en bepalen of die compleet is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Wij staan voor u klaar met onze expertise en bieden een totaaloplossing voor uw bouwwensen.

Andere vormen van bouwbegeleiding

Ook als u een totaal andere wens in de vorm van bouwbegeleiding heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Binnenhuisinrichting
  • Ontwerp
  • Verbouw adviezen
  • Onderhoudsplanningen

Wij werken standaard met een offerte op maat, waardoor u kunt genieten van een all-in prijs. Zo voorkomt u verassingen achteraf.

Bouwbegeleiding1
0
Vergunningsaanvragen ingediend

Bel ons nu voor een gratis adviesgesprek op 020 - 24 42 839

DWI Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoopsproces!

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

020 - 24 42 839

KvK: 77956923
E-mail: info@dwi-architecten.nl

Openingstijden

Maandag:       08:30 – 18:00 uur

Dinsdag:         08:30 – 18:00 uur

Woensdag:     08:30 – 18:00 uur

Donderdag:    08:30 – 18:00 uur

Vrijdag:           08:30 – 18:00 uur

Zaterdag:        Op afspraak

Zondag:     Gesloten

Terugbelverzoek

© 2020 – De Woning Ingenieur. Alle rechten voorbehouden

Google-recensies
4.7/5
Chat openen
Direct contact met onze medewerkers!