Wat is een bouwkundige keuring?

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid. U wilt graag zekerheid in de bouwkundige staat van de woning. Bij een bouwkundige keuring onderzoekt een onafhankelijke bouwtechnisch expert je (toekomstige) huis en schrijft een gedetailleerd rapport met de resultaten van dat onderzoek. Je leest ook vaak de termen ‘bouwtechnische keuring’, ‘bouwkundig onderzoek’ of ‘bouwkundig advies’. Dat betekent allemaal hetzelfde. Laat je een bouwkundig onderzoek doen voordat je een huis koopt, dan heet dat ook wel een ‘aankoopkeuring’.

Combinatietarief

Inzicht in de bouwkundige staat en de waarde van een woning voor een scherp combinatietarief. Van beide onderzoeken ontvangt u uitgebreide rapportages. 

Wat is een taxatie?

Bij het kopen van een mooi huis zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. 

Bel ons nu voor een gratis adviesgesprek op 020 - 24 42 839

Hoe vraag ik de keuring en taxatie aan?

Allereerst dank voor het vertrouwen in De Woning Ingenieur. U kunt ons telefonisch benaderen om informatie in te winnen over de combinatiekeuring. Daarna ontvangt u digitaal een offerte die u digitaal kunt accepteren. De afspraak plannen wij in wanneer het u schikt!

U kunt ook gebruik maken van het offerte-formulier op de website. U ontvangt binnen 1 uur een vrijblijvende offerte. De bouwtechnische keuring wordt volledig gerapporteerd met foto’s en eventuele herstelkosten!

De taxatie heeft echter wat meer tijd nodig. De taxatie wordt door een externe partij gevalideerd. De levertijd bedraagt ongeveer 7 werkdagen.

Onze prijzen

Vanwege de plaats en omvang kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. Wij verzoeken u dan ook om ons telefonisch te benaderen voor een prijsopgave.

Komt een telefoongesprek niet uit? Dan kunt u altijd het offerte formulier invullen. U ontvangt dezelfde dag nog reactie!

DWI Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoopsproces!

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

020 - 24 42 839

KvK: 77956923
E-mail: info@dwi-architecten.nl

Openingstijden

Maandag:       08:30 – 18:00 uur

Dinsdag:         08:30 – 18:00 uur

Woensdag:     08:30 – 18:00 uur

Donderdag:    08:30 – 18:00 uur

Vrijdag:           08:30 – 18:00 uur

Zaterdag:        Op afspraak

Zondag:     Gesloten

Terugbelverzoek

© 2020 – De Woning Ingenieur. Alle rechten voorbehouden

Google-recensies
4.7/5
Chat openen
Direct contact met onze medewerkers!