Huurpuntentelling

Het puntensysteem wordt ook het woningwaarderingsstelsel genoemd. De punten geven de kwaliteit van een huurwoning weer. Elk onderdeel, zoals oppervlakte en voorzieningen in de woning, krijgt punten op basis van een aantal criteria. Er zijn aparte puntensystemen voor o.a. zelfstandige woningen en onzelfstandige woningen.

Bij elk aantal punten hoort een maximum huurprijs. Deze wordt elk jaar opnieuw vastgesteld.

Waarom kiezen voor ons?

DWI is een onafhankelijke partij die de belangen van de klant behartigd en niet specifiek de belangen van een bepaalde groep of groepen. Door goede kennis van beleid, wet- en regelgeving kunnen wij voor u de juiste puntentelling (WWS) opstellen. Het opstellen van een puntentelling lijkt simpel maar het tegendeel is waar. Goede kennis en ervaring is belangrijk.

Hoe vraag ik een huurpuntentelling aan?

Allereerst dank voor het vertrouwen in De Woning Ingenieur. U kunt ons telefonisch benaderen om informatie in te winnen over de huurtpuntentelling. Daarna ontvangt u digitaal een offerte die u digitaal kunt accepteren. De afspraak plannen wij in wanneer het u schikt!

U kunt ook gebruik maken van het offerte-formulier op de website. U ontvangt binnen 1 uur een vrijblijvende offerte. 

DWI Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoopsproces!

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

020 - 24 42 839

KvK: 77956923
E-mail: info@dwi-architecten.nl

Openingstijden

Maandag:       08:30 – 18:00 uur

Dinsdag:         08:30 – 18:00 uur

Woensdag:     08:30 – 18:00 uur

Donderdag:    08:30 – 18:00 uur

Vrijdag:           08:30 – 18:00 uur

Zaterdag:        Op afspraak

Zondag:     Gesloten

Terugbelverzoek

© 2020 – De Woning Ingenieur. Alle rechten voorbehouden

Google-recensies
4.7/5
Chat openen
Direct contact met onze medewerkers!