Inmeten NEN2580

Voor het inmeten volgens de NEN2580-norm komen wij op locatie om uw object met geavanceerd meetapparatuur in te meten. Vervolgens ontvangt u van ons een nauwgezette plattegrond en een NEN2580-meetcertificaat met de gebruiksoppervlakte en inhoudsberekening per woonlaag. Dit toont aan dat uw woning is ingemeten volgens de Nederlandse norm voor ruimtelijke data.

Meetrapport type A (opname op locatie)

Met het meetrapport type A komen we bij u op locatie langs om uw woning in te meten. Aan de hand van de gegevens die we verzamelen tijdens het inmeten stellen we uw NEN 2580 meetrapport op.  Bij dit meetrapport zijn de volgende zaken van belang:

  • Elke ruimte moet toegankelijk zijn voor de NEN deskundige.
  • Vooraf ontvangen we graag tekeningen indien aanwezig.
  • De NEN deskundige is 1 tot 4 uur bezig met het inmeten van uw pand. Afhankelijk van de grootte.

Funda plattegronden

Een meetrapport conform NEN2580 wordt altijd geleverd met plattegronden. Onze floorplanner plattegronden zijn gemakkelijk te uploaden in Funda. De meetrapporten zijn inclusief de 2D en 3D plattegronden. 

Meetrapport type B (vanaf tekening)

Bij meetrapport type B kunnen we vanaf tekening een NEN 2580 rapport opstellen. Dit kan alleen als de tekeningen actueel zijn. Bijvoorbeeld omdat het pand net is gebouwd. Bij dit rapport zijn de volgende zaken van belang:

  • Tekeningen moeten een duidelijke maatvoering bevatten.
  • Tekeningen moeten de huidige indeling (verdeling ruimten) bevatten.

Hoe vraag ik een meetrapport aan?

Allereerst dank voor het vertrouwen in De Woning Ingenieur. U kunt ons telefonisch benaderen om informatie in te winnen over het meetrapport. Daarna ontvangt u digitaal een offerte die u digitaal kunt accepteren. De afspraak plannen wij in wanneer het u schikt!

U kunt ook gebruik maken van het offerte-formulier op de website. U ontvangt binnen 1 uur een vrijblijvende offerte. Het meetrapport wordt volledig gerapporteerd incl. plattegronden

DWI Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoopsproces!

Stadhouderskade 60
1072 AC Amsterdam

020 - 24 42 839

KvK: 77956923
E-mail: info@dwi-architecten.nl

Openingstijden

Maandag:       08:30 – 18:00 uur

Dinsdag:         08:30 – 18:00 uur

Woensdag:     08:30 – 18:00 uur

Donderdag:    08:30 – 18:00 uur

Vrijdag:           08:30 – 18:00 uur

Zaterdag:        Op afspraak

Zondag:     Gesloten

Terugbelverzoek

© 2020 – De Woning Ingenieur. Alle rechten voorbehouden

Google-recensies
4.7/5
Chat openen
Direct contact met onze medewerkers!