Bouwkundig adviesbureau
De Woning ingenieur

De éxpert op het gebied van vastgoed

Organisatie

DWI is een onafhankelijk en landelijk werkend bureau voor bouwmanagement en advies.
Onze specialisten hebben een eigen denk- en werkwijze met oog voor de mens, samenwerking, duurzaamheid en innovaties.

Visie

In een sterk veranderende bouwwereld wil DWI uitgroeien tot een belangrijke en een te respecteren speler in de Nederlandse wereld van bouwadvies. DWI ambieert een voortrekkersrol in het verbeteren van het imago van de bouwbranche waarin integriteit en transparantie leidend zullen zijn.

Missie

Met onze bouwstenen en betrokken medewerkers staan wij al 3 jaar voor een optimaal resultaat. De werkwijze laat zich het best beschrijven door een lente- en wij-gevoel. Het wij-gevoel laat zich vertalen door het nauw samenwerken met opdrachtgevers. Het lente-gevoel laat zich vertalen in vernieuwing, frisheid en dynamiek.

Kwaliteitszorg

Al vanaf de oprichting van ons bureau staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Continue scholing van medewerkers, kennisuitwisseling tussen medewerkers en onderhoud van onze kennisdatabase zorgen ervoor dat met de laatste technieken wordt gewerkt en de laatste inzichten worden ingezet, zonder in experimenten te vervallen.

DWI Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoopsproces!

Amsterdam

020 - 24 42 839

E-mail: info@dwi-architecten.nl

Openingstijden

Maandag:       08:30 – 18:00 uur

Dinsdag:         08:30 – 18:00 uur

Woensdag:     08:30 – 18:00 uur

Donderdag:    08:30 – 18:00 uur

Vrijdag:           08:30 – 18:00 uur

Zaterdag:        Op afspraak

Zondag:     Gesloten

Terugbelverzoek

© 2020 – De Woning Ingenieur. Alle rechten voorbehouden

Google-recensies
4.7/5
Chat openen
Direct contact met onze medewerkers!